Salgsafdelingen

Mandag til fredag 09:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag 10:00 - 15:00

Indskrivning værksted

Mandag til torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 15:00

Reservedele

Mandag til torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 15:00

Administration

Mandag til torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 – 15:00

55 72 31 13

Åbningstider

Følg os på Facebook

Hyundai Kampagner & nyheder

Hyundai IONIQ 6 - nu med priser

Hyundai har løftet sløret for priserne på den helt nye IONIQ 6, der snart kan forhåndsbestilles. Priserne starter fra 374.995 kr.

Læs mere

Hyundai modeller til hurtig levering

I en tid med mangel på komponenter og leveringsvanskeligheder på biler hos mange bilforhandlere er det stadig muligt at få udvalgte modeller med hurtig levering hos Hyundai Næstved.

Læs mere

Hyundai IONIQ 5 er Årets Bil i Danmark 2022

Elbilen IONIQ 5, der kan opleves hos Hyundai Næstved, er kåret til Årets Bil i Danmark 2022. Kåringen er den seneste i rækken af priser, som i år er tilfaldet IONIQ 5. Senest vandt den også ”Årets Miljøbil” og ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards. Læs mere

TUCSON Plug-in Hybrid er landet hos Hyundai Næstved

Så er den her! Den nye TUCSON Plug-in Hybrid med knivskarpt SUV-design, ny 1.6-turbomotor med 6-trins automatgearkasse, firehjulstræk, masser af udstyr og hele 265 hk. Priserne begynder ved 309.995 kr. – og kan privatleases fra kun 3.345 kr. om måneden. Læs mere

Digitale fremvisninger og private prøveture: Hyundai Næstved gentænker bilsalg under nedlukning

Den omfattende nedlukning på grund af COVID-19 har fået Hyundai Næstved til at genopfinde måden at sælge biler på. Digital fremvisning, privat prøvekørsel og tilbud på Hyundai-modeller, som man selv kan bygge på hyundai.dk, er nogle af løsningerne.

Læs mere

Ny i30 får danmarkspremiere i Næstved

I weekenden den 26. og 27. september er der danmarkspremiere på den nye i30, der byder på både nyt design, nye motorer, mere sikkerhed og masser af udstyr til under 200.000 kr.Hos Hyundai Næstved kan man prøvekøre den faceliftede i30 som nogle af de første i Danmark til Åbent Hus.

Læs mere

Hyundai Næstved sender kunder på sommerferie

Lige nu giver Hyundai Næstved et sommerferieophold på et valgfrit Comwell hotel i Danmark til dem, der
køber en ny KONA, Tucson eller i30 i løbet af sommeren. Læs mere

Elbiler fra Hyundai til attraktive privatleasing priser

Hyundai Næstved er nu klar med privatleasing af elbiler. Den stigende interesse for grønnere biler og de mange fordele ved privatleasing får nu Hyundai Næstved til at åbne for privatleasing af elbiler.

Læs mere

Ny Hyundai i10 får danmarkspremiere i Næstved

Den nye Hyundai i10, der lanceres løbende i Danmark fra d. 14. april, byder på nyt design, mere plads og masser af udstyr til en pris på under 100.000 kr. Minibilen, der bliver en af de største af sin slags, kan prøvekøres hos Hyundai Næstved. Og allerede nu tilbydes den nye i10 på privatleasing. Læs mere

SUV’er hitter i Næstved: Hyundai lancerer Limited Editions af populære modeller

SUV’en har virkelig erobret hjerterne hos danske bilkøbere og det er især den høje kørestilling, der
tiltaler mange. Nu kommer modellerne KONA og Tucson i særlige Limited Edition-udgaver med endnu
mere udstyr. Begge modeller er netop landet hos Hyundai Næstved. Læs mere

Hyundai fejrer nytåret med spotpriser på bestseller-modeller

I weekenden den 4.-5. januar holder Hyundai i Næstved Åbent Hus med særlige ’Value Edition’-modeller af den populære i10 og SUV’en KONA. Fælles for begge modeller er masser af udstyr til en ekstra god nytårspris.

Læs mere

Hyundai IONIQ vinder på økonomien

Hyundai IONIQ, der nu står klar hos Hyundai Næstved, er det billigste valg, hvis man er på udkig efter en plug-in hybridbil eller elbil. Det viser en ny analyse, der sammenligner totaløkonomien for miljøvenlige biler fra en række asiatiske mærker.

Læs mere

Hyundai ’Nordic Edition’ – sikker, elegant og fyldt med udstyr

Hyundai lancerer særlige ’Nordic Edition’-modeller med masser af udstyr, der gør kørsel i de mørke og kolde tider lidt hyggeligere – og meget mere sikker. For eksempel er familiebilen i30 i ’Nordic Edition’-udgaven spækket med ekstraudstyr for hele 41.000 kr., og resten af året sælger Hyundai Næstved bilen helt uden merpris.

Læs mere

Køb nu og spar mange penge

Hyundai byder foråret velkommen med hele tre gode tilbud. Nemlig 15.000 kr. i venterabat på i10 Spring Edition-modeller, så den rummelige i10 Spring Edition dermed fås fra 109.995 kr. samt ekstra gode priser på både i20- og i30-Spring Edition-modeller proppet med udstyr - op til en værdi af 40.000 kr.

Læs mere

Byt til en SUV og spar penge

De høje, smarte og praktiske SUV’er er det store hit hos bilkøbere over hele Europa – også i Danmark. Og hvis man vil have fingrene i den rummelige og robuste Hyundai Tucson til gammel pris, skal man ikke vente for længe med at besøge Hyundai Næstved. Pr. 1. april stiger Tucson diesel nemlig med 10.000 kr. grundet nye beregningsmetoder.

Læs mere

Hyundai giver op til 15.000 kr. i klimarabat på IONIQ

Nye, lavere afgifter betyder, at Hyundai sænker prisen på IONIQ med op til 15.000 kr., så den bæredygtige bil fremover kan fås fra blot 254.995 kr. – uanset om man vil have den som hybrid, plug-in hybrid eller elbil. Trods bilens store popularitet, har Hyundai Næstved mulighed for omgående levering af de fleste IONIQ-modeller.

Læs mere

Hyundai: Særlige versioner til kuldskære danskere

Indrømmet. Det er ikke altid særlig sjovt at være billist i Danmark i de kolde og mørke måneder. Specielt ikke fordi kulden her højt mod nord kan bide sig fast henover store dele af efterår, vinter og forår. Nu er der hjælp forude. Hyundai lancerer nemlig såkaldte Nordic Edition udgaver af tre af sine mest populære modeller; i10, i30 og KONA. Et særligt tilbud til danske bilister, der hader vinterens kulde. Mød Nordic Edition modellerne til åbent hus hos Hyundai Næstved 6. og 7. oktober – inden vinteren bider sig fast.

Læs mere

Så er der danske priser på Hyundai KONA electric

Hyundai Danmark er nu klar med priserne på KONA electric, der tilbydes med hele to forskellige batteripakker. Priserne er knivskarpe og begynder ved kun 269.995 kr. Med lidt held kommer de første KONA electric til Danmark inden nytår.

Læs mere

Verdenspremiere på Hyundai IONIQ 6

Den helt nye IONIQ 6, med ekstremt sportsligt udseende og lav vindmodstand, har netop haft verdenspremiere. IONIQ 6 er Hyundais anden fuldt ud elektriske bil og byder bl.a. på lynhurtig opladning og en rækkevidde på omkring 610 km.

Læs mere

Hyundai Næstved er tilbage med stærke tilbud på privatleasing

Efter en midlertidig pause som følge af de nye afgiftsændringer er det igen muligt at privatlease hele Hyundais modelprogram. Dette gælder lige fra den rummelige i10, til den nye BAYON eller Årets Bil i 2022 - den populære elbil IONIQ 5. Disse og mange andre kan prøvekøres hos Hyundai Næstved.

Læs mere

Hyundai i30 er kåret som den bedste brugtbil 2021

Vinderen af Årets Brugtbil, og dermed den bedste brugte bil i Danmark 2021, blev efter juryens afstemning Hyundai i30. Den prisvindende mellemklassebil vurderes samlet set til at være det bedste brugtbil. Hos Hyundai Næstved mærker man høj efterspørgsel på brugte i30-modeller – især nyere brugte. Læs mere

Hyundai skruer op for strømmen med to nye plug-in hybrider

Hyundai er klar med plug-in hybrid-varianter af de to SUV’er TUCSON og SANTA FE. Begge modeller byder udover turbomotor og firehjulstræk på masser af udstyr.

Læs mere

Helt ny Hyundai i20 får Danmarkspremiere i Næstved

Endnu en Danmarkspremiere er på vej, nemlig den nye i20, som lanceres i weekenden den 6.-7. november hos Hyundai Næstved. Ud over et helt nyt design både ind- og udvendigt, så er der også spændende nyt på teknologifronten. Startprisen er 149.995 kr. 

Læs mere

Hyundai sætter strøm til Åbent Hus i Næstved

Den 6. september holder Hyundai Næstved Elektrisk Åbent Hus. Fokus er på de populære elbiler KONA electric og IONIQ electric. Og man behøver ikke at hæve hele opsparingen for at få en ny elbil med hjem: Begge modeller kan leveres med det samme og privatleases for 0 kr. i udbetaling. Læs mere

Nu kan man få anhængertræk til KONA electric

Hyundai er klar med anhængertræk til KONA electric, som i dag er Danmarks mest solgte elektriske SUV. Det betyder, at man nu kan køre i den populære elbil uden at skulle undvære en anhænger. Læs mere

Hyundai Næstved sænker prisen på populær KONA SUV

Hyundai giver rabat på SUV’en KONA i den udstyrsspækkede Value Edition-model. Allerede nu kan bilglade danskere prøvekøre den populære bil hos Hyundai Næstved, som tager særlige forholdsregler i brug for at sikre, at al prøvekørsel kan foregå sikkert og trygt. 

Læs mere

Hyundai IONIQ plug-in hybrid fås nu endnu billigere

IONIQ plug-in hybridbilen er tidligere kåret som den mest økonomiske bil blandt udvalgte plug-in hybrider og nu bliver den endnu billigere. Hyundai har nemlig valgt at sænke prisen på den populære IONIQ plug-in hybrid med 11.000 kr. Dermed fås IONIQ plug-in hybrid nu kun fra 248.995 kr. og kan prøvekøres hos Hyundai Næstved

Læs mere

Hyundai er favorit hos danskerne, når der skal købes elbil

Salget af elbiler og plug-in hybridbiler er næsten firdoblet fra 2018 til 2019, og Danmarks 2. mest solgte elektriske bil sidste år var fra Hyundai. Efterspørgslen på de mere miljøvenlige biler har tidligere betydet lange ventetider. Men 2020 byder på markant kortere leveringstid på de populære elbiler KONA electric og IONIQ electric, lyder det fra Hyundai Næstved, der inviterer til Åbent Hus i weekenden den 11.-12. januar.

Læs mere

Hyundai går i sort på priserne

Black Friday rammer Danmark fredag d. 29 november, og derfor holder Hyundai Næstved Black Week HELE UGEN med priser der er gået helt i sort! I ugen 25. November – 1. December kan du gøre en ekstra god handel på særligt udvalgte Hyundai modeller.

Læs mere

Kom til Danmarkspremiere på ny, faceliftet Hyundai IONIQ

Så er den her, den faceliftet Hyundai IONIQ, der tilbydes i 3 forskellige motortyper: plug-in hybrid, hybrid og som ren el-bil. Priserne starter fra blot 259.995 kr. for plug-in og hybridversioner, der har Danmarkspremiere hos Hyundai Næstved i weekenden den 21. og 22. september. Mens den faceliftede IONIQ electric lanceres i løbet af november til priser fra 269.995 kr.

Læs mere

Hyundai tilbyder nu privatleasing af flere forskellige modeller

Hyundai Næstved tilbyder nu igen privatleasing på flere modeller med højt udstyrsniveau. Udvalget spænder fra mikrobilen Hyundai i10 til Hyundai KONA med benzinmotor, mens Hyundai IONIQ kommer som både el-bil og plug-in hybrid.

Læs mere

Vil du køre 3.000km på én optankning?

Familie kører over 3.000 km på én optankning.

Da Line og Johnni Sørensen for nylig købte sig en Hyundai IONIQ plug-in hybrid, var de godt klar over, at kombinationen af el- og benzinmotor ville reducere deres udgifter til benzin. Og samtidig reducere bilens miljøpåvirkning. Det skulle i den grad vise sig at holde stik. Da bilen rundede de 3.000 km måtte Line Sørensen, for første gang i bilens levetid, lægge vejen forbi en tankstation og fylde benzin på.

Læs mere

Prøv en Hyundai og vind en skiferie

Hyundai Næstved har for tiden gjort det ekstra attraktivt at kigge forbi forretningen. Alle, der frem til 1. marts prøvekører en Hyundai i30, deltager nemlig i konkurrencen om at vinde en skiferie i Sverige for fire personer i påsken. Præmien er inkl. fri bil i form af en veludstyret i30 stationcar, så man kan komme sikkert og behageligt frem til det svenske skisportssted.

Læs mere

Nogle dage er mere elektriske end andre.

Hos Hyundai har vi markedets bredeste udvalg af miljøvenlige elbiler. Kom til Danmarkspremiere på den splinternye KONA electric og se også nærmere på de tre medlemmer af IONIQ-familien.

Vi holder åbent hus i weekenden d. 12-13. januar kl. 10-16, hvor der vil være rig mulighed for at prøvekøre disse moderne el-biler. Vi disker op med lidt godt til maven og ganen, så tag familien med og se prøv jeres måske nye bil.

Læs mere

Faceliftet, Hyundai Tucson til uhørt skarp pris

Den populære SUV, Hyundai Tucson, har fået et facelift med et skarpere ydre og et smartere indre. Priserne starter fra blot 254.995 kr., og den veludstyrede SUV har Danmarkspremiere i weekenden den 6. og 7. oktober.

Læs mere

Det siger vores kunder

 

Find os på kort

Åbningstider

Salgsafdeling
Mandag - fredag   09:00 - 17:30
Lørdag   10:00 - 15:00
Søndag   10:00 - 15:00
Indskrivning
Mandag - torsdag   07:30 - 16:00
Fredag   07:30 - 15:00
Lørdag - søndag   lukket

Værksted
Mandag - torsdag   07:30 - 16:00
Fredag   07:30 - 15:00
Lørdag - søndag   lukket
Reservedele
Mandag - torsdag   07:30 - 16:00
Fredag   07:30 - 15:00
Lørdag - søndag   lukket

Administration
Mandag - torsdag   08:00 - 16:00
Fredag   08:00 - 15:00
Lørdag - søndag   lukket

Skal din bil til reparation på et af vores værksteder, kan den afleveres hos os kl 07:30 og afhentes indtil kl. 17:30.

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere
Jeg accepterer