lfnbanner

Finansiering

finansiering150I betragtning af at køb af bil - ny eller brugt - er en af de største investeringer i de flestes private budget, er det vigtigt, at også økonomien hænger sammen, så der er overskud i hverdagen. Hos Leif Nielsen Jensen A/S hjælper vi dig først og fremmest med at finde en bil, som matcher dine ønsker, dine behov og din økonomi på bedst mulig måde. Men vi kan også hjælpe dig med finansieringen. Og lånetilbudet bliver altid skræddersyet til dine behov og din økonomi.

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde fleksible finansieringsmuligheder - for eksempel valget mellem fast eller variabel rente - og ikke mindst en individuelt tilpasset løbetid på lånet, som passer til dig og din økonomi.

Vi samarbejder med nogle af markedets mest seriøse finansieringsselskaber, som har nogle af markedets bedste produkter. Derfor er det muligt for os, at tilbyde dig markedets laveste rente, således at selv din egen bank må give fortabt.
Ydermere kan vi nu tilbyde dig finansiering uden udbetaling, det eneste du skal medbringe er din seneste lønseddel og årsopgørelse.

Selve finansieringsaftalen kan være bevilliget på under 5 minutter.

santander logo2
 

Vores kontakt info

  • Adresse: Køgevej 16, 4700
  • Tel: 55 72 31 13

Gratis bilvask

bilvask219x121
Når din bil skal på værksted hos os, så bliver din bil vasket og støvsuget indvendig!
Vi kan også hente og bringe din bil, så du slipper for besværet med aflevering og afhentning! Læs mere om værkstedet