hyunda2seatlogo

Seat kampagner & nyheder

08
juni
2017

Oplev danmarkspremieren på den nye SEAT Ibiza

Oplev danmarkspremieren på den nye SEAT Ibiza

I weekenden 10. -11. juni inviterer SEAT til danmarkspremiere på den helt nye SEAT Ibiza.

Femte generation af Ibiza debuterer med den nyeste teknologi, enestående dynamik og er blevet betydeligt forbedret på områderne kabineplads og komfort. Den nye SEAT Ibiza er den bedste Ibiza nogensinde og vi glæder os til at præsentere den for vores kunder, når vi holder introduktion i weekenden siger Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved.

seat nyhed2 0806

SEAT Ibiza har masser at byde på

Den nye Seat Ibiza sætter helt nye standarder i klassen og overbeviser på områderne sikkerhed, design, præstationer og komfort. Pressen har allerede været ude og prøvekøre den nye Ibiza og givet den masser af rosende ord med på vejen – i weekenden har du nu mulighed for at være blandt de første til selv at blive overbevist. 

Seat Ibiza har uovertruffen rummelighed og dermed plads til hele familien uden at gå på kompromis med designet og køreegenskaberne. Kabinepladsen i den nye Ibiza er vokset betydeligt og bagagerumsvolumen øget med hele 63 liter, som giver Ibiza klassens største bagagerumsvolumen på hele 355 liter.

Den nye SEAT Ibiza sætter også nye standarder med en lang liste af førerassistentsystemer, som er ret usædvanlige for klassen. Blandt andet er Front Assistenten standard, der selv bremser bilen ned ved mulig kollision og kan registrere både fodgængere og biler.

Som noget helt nyt fås Ibiza med 4 forskellige udstyrslinjer, startende med Reference som basisudstyrslinje efterfulgt af Style. Topudstyrslinjerne er FR og Xcellence, hvor FR udstyrslinjen henvender sig til kunder der vil have en udpræget sportslig bil, mens Xcellence fokuserer på komfort, elegance og teknologi. Ibiza giver dermed mulighed for at vælge lige netop den stil og det udstyr som passer til en, hvilket gør den nye Ibiza endnu mere attraktiv for vores kunder siger Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved.

Køreegenskaberne er exceptionelt gode for biltypen og man kan vælge mellem fire benzinmotorer: 1.0 MPI 75 hk, 1.0 TSI 95 hk, 1.0 TSI 115 hk og en helt ny 1.5 TSI 150 hk, som introduceres senere på året. En effektiv 1,6-liters TDI-dieselmotorer vil kunne fås med 95 hk.

Priserne for den nye SEAT Ibiza starter på 134.900 kr.

Tag hele familien med til danmarkspremieren og oplev den nye Ibiza hos SEAT Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved i weekenden 10. – 11. juni fra klokken 10 til 16.

20
marts
2017

Ny SEAT Leon Cupra

Ny SEAT Leon Cupra

Hæver præstationsniveauet til det næste niveau

Det er altid det samme, der sker, når SEAT præsenterer en ny model for pressen. Det første spørgsmål, der typisk bliver stillet, er: “Kommer den også i en CUPRA-version?” I dag er bogstaverne CUP RACER kommet til at stå for meget mere end blot en version i SEAT-modelrækken. CUPRA-versionerne er meget efterspurgte modeller, det ultimative udtryk for deres sportslige DNA kombineret med teknologi, funktionalitet og pålidelighed. En CUPRA er med andre ord det bedste eksempel på den perfekte balance mellem det emotionelle og det rationelle.

Leon CUPRA har altid skilt sig ud fra mængden på grund af dens præstationer og dens udstyr for slet ikke at tale om dens design og dens fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Alt dette er nu blevet ført et skridt videre. Selv om CUPRA allerede er en succesfuld model, er det lykkedes os at forbedre den endnu mere.

En succes på alle ledder og kanter

Med 9.000 solgte eksemplarer på verdensplan i 2016 (hvoraf 8.300 var på det europæiske marked) er SEAT Leon CUPRAs succes ubestridt. Disse salgstal bringer mærkets mest sportslige model op blandt de 5 mest solgte modeller i sit markedssegment i Europa. 

Med denne sportsvogn får man kraftfulde præstationer, en fremragende køreoplevelse og teknologi af den mest avancerede slags. Mens de, der kører i en de øvrige modeller i Leon-modelrækken, foretrækker ord som sikker, pålidelig, elegant og funktionel, er det sådan, køreoplevelsen i Leon CUPRA defineres. Takket være den mest avancerede teknologi inden for sikkerhed, opkobling og multimedier kan den nye Leon CUPRA nu tilbyde det hele uden at gå på kompromis med intensiteten. Med de to forskellige tilgængelige karrosserivarianter – den 5-dørs version, og familie-ST-versionen – er Leon CUPRA en alsidig bil. Med 5-dørs versionen får du mulighed for at få en mere intens køreoplevelse i dagligdagen, mens ST-version kombinerer alsidighed og dynamik til perfektion. 

SEATs mest kraftfulde bil til dato

Med den 2,0-liters TSI-motor, som leverer en ydelse på 300 hk, er den nye Leon CUPRA ikke kun modelrækkens topversion. Den er også den mest kraftfulde model i de modelrækker, SEAT nogensinde har produceret. Tallene bag denne motorkraft fortjener særlig omtale. Motoren er ikke blot blevet 10 hk mere kraftfuld (en stigning fra 290 til 300). Det maksimale drejningsmoment er også blevet øget fra 350 Nm til intet mindre end 380 Nm, hvilket er endnu mere vigtigt. Dette maksimale drejningsmoment er til rådighed i et utroligt bredt omdrejningstalområde fra 1.800 til 5.500 omdr./min. Med et så bredt anvendelsesområde er resultatet en overbevisende og kraftfuld respons fra motoren, som næsten ikke kan dy sig for at komme helt op og ramme omdrejningsbegrænseren. Dette skyldes blandt andet variabel ventilstyring på knastakslen og både direkte og indirekte indsprøjtning. Begge teknologier giver mulighed for, at man kan få optimale præstationer ud af motoren og opnå enestående resultater. 

Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/h, uanset hvilken type gearkasse man vælger. Der kan vælges mellem en manuel eller automatisk gearkasse, som begge er 6-trins. Disse præstationer opnås naturligvis med et højt effektivitetsniveau, hvilket bevises af CO2-emissionerne, som ligger mellem 156 og 164 g CO2/km afhængigt af den pågældende model. Brændstofforbruget ved blandet kørsel ligger mellem 14,3 og 14,7 km/l på 5-dørs og ST versionen.  For CUPRA ST DSG 4Drive går brændstofforbruget ved blandet kørsel op til 13,9 km/l. 

SEAT Leon CUPRA vil også få firehjulstræk i familie-ST-versionen samt dobbeltkoblingsgearkassen DSG. Fans vil uden tvivl huske, at den første generation af Leon CUPRA også havde firehjulstræk tilbage i 2000. Nu har den 4Drive-drivlinje og det seneste skud på stammen inden for førerassistentsystemer. Og dermed vil Leon CUPRA ST DSG 4Drive være en sand eksponent for sportsvogne, sikkerhed og alsidighed. 

 

kW/hk

Nm ved omdr./min.

Vmax

CO2

2.0 TSI

221/300

380 1.800–5.500

250

158

2.0 TSI DSG

221/300

380 1.800–5.500

250

156-164

En undervogn af højeste kaliber

For at kunderne kan få mest muligt ud af en så genial maskine som Leon CUPRA, er den udstyret med specialudviklede elektronisk styrede støddæmpere. Adaptiv undervognsregulering (DCC) for at opnå den største grad af effektivitet og kontrol på en og samme tid er ikke blot garant for effektivitet i særklasse. Det er også garant for en komfortabel køreoplevelse, fordi undervognen i løbet af millisekunder kan tilpasse sig til vejforholdene og førerens kørestil. 

Den nye SEAT Leon CUPRA leveres naturligvis med progressivt styretøj som standardudstyr. Dette system gør det endnu nemmere at styre, giver bilen mere adrætte køreegenskaber på selv de vanskeligste veje, giver større sikkerhed ved kørsel med høj hastighed og gør det muligt at parkere med færre bevægelser med rattet. Alt dette bidrager til at give en mere komfortabel køreoplevelse. 

Et andet vigtigt element er det automatisk spærrende differentiale med Haldex VAQ. Det er kendetegnet ved sin hydrauliske funktion og elektroniske styring. Det er også værd at fremhæve, at dets funktion ikke er så passivt som andre systemer, der bruger ESP-sensorerne til at sætte farten ned på det hjul, der er inderst i svinget, og levere mere kraft til det hjul, der er yderst. I denne situation vil haldexkoblingens skiver efter at have analyseret hvert enkelt dæks vejgreb åbne og lukke for at levere 100 % drejningsmoment til kun ét hjul. Dets funktion er selvfølgelig perfekt koordineret med de øvrige elektroniske assistentsystemer og sørger for at tilføre og tilbageholde kraft og på den måde eliminere pludselige bremseryk, når man kører ud af skarpe sving. Dette gør, at bremserne skal benyttes sjældnere, hvilket betyder færre afbrydelser af kraftudfoldelsen. Det eneste, føreren vil opleve, er, at understyringen forsvinder komplet, samt fremragende motorpræstationer i enhver tænkelig situation. 

Modellens dynamiske egenskaber kan tilpasses i forhold til førerens personlige smag takket være CUPRA Drive Profile. Der kan vælges mellem fem forskellige indstillinger – Comfort, Sport, Eco, Individual og CUPRA. Speederen, gearkassen, DCC, det progressive styretøj og det automatisk spærrende differentiale har en mere sportslig respons, når CUPRA-indstillingen er aktiveret. 

Stabilitetskontrolsystemet (ESC) kan tilpasses efter førerens behov. Der findes tre forskellige indstillingsmuligheder. Når motoren startes, aktiveres ESC-systemet komplet, hvilket giver en sportslig køreoplevelse, samtidig med at det sikrer et højt sikkerhedsniveau. I forbindelse med en langt mere krævende, dynamisk brug såsom på en racerbane kan det deaktiveres på to niveauer. Det første deaktiverer hjulspindsreguleringen, men ikke ESC. Det andet går et skridt videre og deaktiverer også ESC. 

Den bedste teknologi

Ligesom de andre modeller i den nye SEAT Leon-modelrække er CUPRA spækket med den allernyeste teknologi og de allernyeste funktioner. Uden at overse de teknologier, som er til rådighed i den nuværende CUPRA 290, såsom Radio Media System Plus og Adaptive Cruise Control, kan vi takket være full-LED-forlygter, som nu er standard på den nye SEAT Leon CUPRA, tilføje nyt forbedret lys til listen. Blinklygterne er nu integreret i full-LED-dagskørelyset. Tågelyset er ligeledes i LED-teknologi ligesom blinklygterne bagpå, der også er større. 

Inde i kabinen er den elektriske håndbremse og den 8” touchscreen i farver med al den nyeste teknologi til bilen placeret på midterkonsollen. Kabinelyset er også i LED-teknologi med mulighed for at vælge mellem otte forskellige farver, der kan justeres sammen med intensiteten, så det passer til dit humør. 

Derudover kan den nye Leon CUPRA fås med de mest avancerede førerassistentsystemer og multimedie- og opkoblingsteknologi. Opdaterede kameraer og en opdateret radar er blevet tilføjet til fodgængerbeskyttelses- og Emergency Assist-systemerne, hvilket sørger for større præcision til vejskilteassistenten. Køassistenten fås til DSG-versionerne, hvilket sørger for større komfort i stressende situationer, hvor der er opstået trafikpropper. 

Et eksklusivt design med træk fra Leon-familien

Et andet aspekt, som får den nye SEAT Leon CUPRA til at skille sig fra mængden, er dens enorme personlighed, mens den stadig er designet i tråd med den nye Leon. Udvendigt er de nye full-LED-forlygter, inklusive tågeforlygterne, de sorte B- og C-stolper samt den forreste og bageste stødfanger særligt designet af SEAT til CUPRA-versionen. Men ikke nok med det. CUPRA har også større luftindtag foran, dobbelt udstødningssystem i krom, røde bremsekalibre komplet med CUPRA-logo, panellister i aluminium med CUPRA-logo ved fordørene og en hækspoiler, som kun fås til CUPRA, samt tonede ruder. Til den nye SEAT Leon CUPRA kan der også fås en Performance Pack, hvilket løfter den et ekstra niveau op som modelrækkens mest sportslige model, 19” aluminiumsfælge i sort højglans og sidelister i karrosseriets farve samt røde eller sorte Brembo-bremsekalibre. 

Inde i kabinen dominerer CUPRA-logoet læderrattet med hvide syninger. Dørpanelerne er betrukket med Alcantara® med kulfiberdetaljer, som genfindes i sportssæderne. Disse er også betrukket med Alcantara® med perforeret læder med CUPRA-logo på ryglænet. Skålformede Alcantara®-sæder fås også som ekstraudstyr. Pedalerne og fodstøtten er belagt med aluminium, og der er også en ekstra STD-port til rådighed. 

Udvalget af lakfarver er blevet udvidet med to nye metallakker – Mystery Blue og Desire Red.

30
januar
2017

Super Sale på Ibiza: SEAT skærer 10.000 kr. af prisen på alle Ibiza 5-dørs-modeller

Super Sale på Ibiza: SEAT skærer 10.000 kr. af prisen på alle Ibiza 5-dørs-modeller

Der er masser af kvalitet gemt i den mindre familiebil SEAT Ibiza. Flere danskere skal få øjnene op for de skarpe linjer, den 5-dørs SEAT Ibiza besidder, og derfor er prisen på alle udstyrsmodeller nu sænket med 10.000 kroner hos SEAT. De reducerede priser starter fra 119.900 for en SEAT Ibiza 5-dørs 1.0 TSI med 95 hk. 

I januar begynder danskerne at kigge på, hvilken bil der skal fragte familien rundt i det kommende år. Således er der også travlt i SEAT’s bilhuse, hvor de nu byder ind med en prisnedsættelse på den lille familiebil SEAT Ibiza i 5-dørs versionen. Her sænkes prisen på alle udstyrsmodeller nu med 10.000 kroner, således at en 5-dørs SEAT Ibiza nu fås fra 119.900 kr. Og det er der en god grund til, forklarer Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT.

- Vi synes, at flere skal have mulighed for at nyde godt af de mange gode egenskaber, der findes i vores SEAT Ibiza. Og det får de nu, hvor vi sænker prisen markant på alle vores 5-dørs SEAT Ibiza, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT og fortsætter:

- Vi kan mærke i vores butik, at der er meget opmærksomhed omkring vores SEAT Ibiza, men vi vil gerne gøre den endnu mere tilgængelig for de danske bilkøbere, der overvejer en ny familiebil. Sammenholdt med afgiftsnedsættelsen fra november sidste år gør vores prisnedsættelse SEAT Ibiza endnu mere attraktiv og tilgængelig for alle, fortæller Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Kan tilpasses familiens behov

Selvom priserne nu starter fra 119.900 betyder det ikke, at der bliver slækket på produktet – SEAT Ibiza 5-dørs kommer stadig med masser af moderne teknologi i alle udstyrsmodeller, der blandt andet inkluderer SEAT’s Media System. Og så er sikkerheden i top, når familien kører afsted i en Ibiza, der har fem stjerner i Euro NCAP-testen.

- Vi ser SEAT Ibiza som et rigtig godt bud til de danskere, der har behov for en lille familiebil. Og vi har masser af modeller på lager, der sikrer, at vi hurtigt kan få de SEAT-interesserede på gaden i den Ibiza, der passer til lige præcis deres behov, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT.

De reducerede priser starter fra 119.900 for en SEAT Ibiza 5-dørs 1.0 TSI med 95 hk. På alle øvrige SEAT Ibiza 5-dørs gives der ligeledes 10.000 kroner i rabat. 

Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

06
december
2016

SEAT MII – SUPER SALES

SEAT Mii STYLE 5-DØRS FRA KUN KR. 85.500 kr. – Du sparer 13.000 kr.

SEAT MII – SUPER SALES
Lige nu får du SEAT Mii Style, inkl. aircondition og en masse andet udstyr til en uhørt lav pris. Du får bl.a. også fjernbetjent centrallås, elruder foran, radio/CD med 6 højtalere, safety assist, karrosserifarvede dørggreb og sidespejle, samt højdejustérbart rat og førersæde.

Bare fordi den er veludstyret, behøver den jo ikke at koste en formue. Vores Super Sale gælder, så længe lager haves. Så skynd dig forbi og se hvilke biler vi har på lager, men husk alligevel at køre smukt.
04
februar
2016

Serviceeftersyn inkl. 1års vejhjælp

seat forsideflash 1

HOS SEAT ELSKER VI ALLE VORES BILER – OGSÅ DEM MED NOGLE ÅR PÅ BAGEN

Hos SEAT betyder alderen ikke så meget, vi vil hellere tale om det, der er inden i. Det er jo alligevel det, der betyder noget i sidste ende. Med vores SEAT 5+ serviceeftersyn* sikrer du dig, at din SEAT, som er 5 år eller ældre, stadig holdes kørende af originale reservedele med fabriksgaranti. Den forbliver præcis så meget SEAT, som da du kørte ud fra forhandleren første gang. Og naturligvis får du et autoriseret stempel i servicebogen
03
februar
2016

DEN NYE SEAT IBIZA CUPRA

DEN NYE SEAT IBIZA CUPRA

 – RENDYRKEDE PRÆSTATIONER, RENDYRKET KØREGLÆDE

  • Fremragende præstationer med 192 hk
  • 0-100 km/h på 6,7 sek.
  • Nyt eksklusivt interiør – et markant, kraftfuldt design
  • Optimale opkoblingsmuligheder med Full Link

Den nye Ibiza CUPRA viser essensen af SEAT mærket i den mest rendyrkede form – et emotionelt design, fremragende præstationer og topmoderne teknologi forenes og udgør en af de mest dynamiske biler i klassen. Med de kompakte mål og den eminente funktionalitet er Ibiza CUPRA den perfekte sportsvogn til hverdagsbrug. Præstationerne fra den 1,8-liters TSI-motor er imponerende – accelerationen fra 0-100 km/h tager blot 6,7 sek., og tophastigheden ligger på 235 km/h – samtidig med en enestående effektivitet. Det nye interiør skaber en ekstraordinær kvalitetsfornemmelse, mens SEAT Full Link sikrer optimale opkoblingsmuligheder. På ét område var der dog ikke meget plads til forbedring – Ibizas emotionelle og dynamiske design er blevet modtaget helt fantastisk godt af kunderne og er en af de primære årsager til at købe den kompakte spanske model.

“Den nye generation af Ibiza CUPRA viser SEAT mærkets stærke karakter. Med sit unikke design og de enestående præstationer er Ibiza CUPRA indbegrebet af rendyrket køreglæde", fortæller Luca de Meo, som er øverste chef hos SEAT S.A. "SEAT er et mærke i bevægelse, og Ibiza CUPRA er et af SEATs ikoner. Innovative opkoblingsmuligheder, et markant opgraderet interiør og endnu bedre kvalitet er blot nogle få af de vigtige områder, der viser, hvor hurtigt og vedvarende vores mærke udvikler sig".

Et nyt kapitel i succeshistorien. 

Første generation af Ibiza CUPRA kom på gaden i 1996, og siden da har de yderst dynamiske CUPRA-modeller udviklet sig til at blive centrale elementer for SEAT mærket. Næste kapitel i denne historie skrives af den nye Ibiza CUPRA: 192 hk, elektronisk differentialespærring XDS, højtydende bremser, CUPRA Drive Profile med justerbar støddæmpning – det høje teknologiske niveau i den nye Ibiza CUPRA er lige så givet som det omfattende udstyrsniveau med innovative detaljer. Et eksempel er det nye SEAT infotainmentsystem med eksklusive løsninger til optimal integrering af smartphones med Full Link. "Stor respons, kraftfuld acceleration, ekstremt præcise køreegenskaber, godt vejgreb og bremser uden fading sikrer den køreglæde, som CUPRA-navnet står for", udtaler Dr. Matthias Rabe, som er Vice-President for Research and Development hos SEAT S.A. "Den nye Ibiza CUPRA er et perfekt eksempel på, hvordan vi her hos SEAT kombinerer de nyeste teknologier fra Volkswagen koncernen og skaber en unik og meget bemærkelsesværdig samlet pakke". Enestående præstationer, topmoderne teknologi: Den nye 1.8 TSI-motor med turbolader og kombineret direkte/indirekte indsprøjtningssystem er et kompakt stykke hightech, som sikrer ekstraordinært raffinerede præstationer med sine 192 hk. Ydelsen er 12 hk højere end forgængermodellens, men den største fordel ligger i drejningsmomentet. I stedet for hidtil 250 Nm er der nu 320 Nm til rådighed – i et ekstremt bredt omdrejningsområde fra 1.450 til 4.200 omdr./min. Det sikrer en utroligt kraftfuld fremdrift i alle situationer. En accelerationstid fra 0 til 100 km/h på 6,7 sek. og en tophastighed på 235 km/h placerer bilen i den absolutte superliga for kompakte sportsbiler. I forbindelse med udviklingen af denne motor var der særlig fokus på forbrændingsprocessen. Foruden FSI direkte brændstofindsprøjtning har den 1,8-liters TSI-motor et inddirekte indsprøjtningssystem, som sprøjter brændstof ind for enden af indsugningsmanifolden i nærheden af vendeflapperne, hvor brændstoffet hvirvles intensivt rundt sammen med luften. Indirekte indsprøjtning anvendes i dellast, så brændstofforbruget og CO2-emissionerne reduceres.

Læs hele nyheden på Seats hjemmeside

28
januar
2016

Stofmåtter

stofmaatter

Skræddersyede stofmåtter i elegant velour. original pasform og kanter hele vejen rundt. Mii, Ibiza, Toledo, Altea og ny Leon.

Prisen er 545,- inkl. moms
spar 20%, 436,- inkl. moms

Der tages forbehold for trykfejl og/eller prisændringer

04
januar
2016

DONKRAFT-KIT TIL MII OG IBIZA

image004

Komplet hjulskifte-kit til placering i reservehjulbunden, bestående af bl.a. donkraft og hjulnøgle.

Kun kr. 575 kr.

GÆLDER FREM TIL 1. MARTS 2016
04
januar
2016

NAVIGATION TIL LEON

image003

TomTom Start 40 med smart instrumentbords-base til ny Leon.
Tilsluttes bilens mediesystem. Komplet Europa-kort.
Ikke til SEAT Sound System.

3.850 kr.

GÆLDER FREM TIL 1. MARTS 2016
04
januar
2016

SEAT MII HJULKAPSELSÆT

image002

Heldækkende originale SEAT hjulkapsler. Supplerings-garanti på løse kapsler.

Kun kr. 595 kr.

GÆLDER FREM TIL 1. MARTS 2016
04
januar
2016

GUMMIMÅTTER

image001

Beskyt din bils tæpper mod vinterens sjap. Kraftigt gummimåttesæt med original pasform og kanter hele vejen rundt. Mii, Ibiza, Toledo, Altea og ny Leon.

SPAR 20% Nu 496 kr.

GÆLDER FREM TIL 1. MARTS 2016

29
december
2015

GODT NYT FRA SEAT TIL DE DANSKE BILKØBERE

mii 29dec2015- SEAT MII MED 5 DØRE FRA UNDER 1.000 KR. OM MÅNEDEN

Vintertiden er lige om hjørnet, og det snigende mørke har allerede ramt os. Men der ingen grund til at frygte vintertransporten, når man til en lav månedlig ydelse kan få en sportslig og driftssikker SEAT Mii. Det mener SEAT, som i hele november afholder Mii-dage med et attraktivt tilbud på SEAT Mii.

Gode nyheder for bilkøbere i Danmark, der vil køre vinteren i møde i en ny SEAT Mii. SEAT lancerer en november-kampagne, hvor man kan lånefinansiere en ny SEAT Mii med fem døre, aircondition og udvidet garanti indtil 80.000 km for under 1.000 kr. om måneden.

SEAT Mii er allerede en stor salgssucces i Danmark, hvilket bl.a. skyldes en sportslig køreoplevelse og stærk driftsøkonomi. Med de attraktive finansieringsmuligheder ønsker SEAT at sætte yderlige fokus på den populære spanier.

- Vi tilbyder nu at finansiere en af vores mest populære modeller, den sportslige Mii, med en variabel rente på kun 2, 75 pct. og en månedlig ydelse under 1.000 kr. Ved at samle finansiering og køb samme sted, får man som bilkøber samtidig en mere enkel købsoplevelse, frem for selv at skulle koordinere med banken, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

- Ud over de skarpe finansieringsmuligheder går vi også ud med en attraktiv kampagnepris, så man fra kun 84.900 kan få en fem-dørs Mii med start/stop-system, aircondition samt fjernbetjent centrallås. Man sparer 7.500 kr., eller hvad der svarer til prisen for bagdørene, og kan dermed få en femdørsbil og de tilhørende brugsmuligheder til samme pris som en tredørsmodel, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Mii-november
SEAT sætter fokus på SEAT Mii hele november og inviterer alle interesserede til at komme forbi i løbet af måneden for at prøvekøre den populære model og høre nærmere om de favorable finansieringsmuligheder.

Tilbuddet gælder i kampagneperioden og så længe lager haves. Bilerne kan leveres straks.

*SEAT Mii 5-dørs (60 hk) fra kr. 84.900. Brændstoføkonomi: 22,8-24,4 km/l, 95-105g. CO2/km ved blandet kørsel. Energimærke . Pris er ekskl. lev. omk. kr. 3.780. Den viste model er med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler og så længe lager haves. **Kontantpris kr. 88.680 inkl. lev. Finansiering: Løbetid: 96 mdr. Udbetaling: kr. 20.000. Variabel debitorrente: 2,75%. ÅOP: 9,28%. Samlet kreditbeløb: kr. 68.680. Samlede kreditomk.: kr. 27.436. Samlet tilbagebetalingsbeløb: kr. 96.120 (inkl. udbetaling: kr. 116.120). Forudsætter kaskoforsikring og betaling via NETS. Finansiering tilbydes med SEAT Finans v/Nordania Finans A/S. Finanseringstilbud gælder november 2015.
29
december
2015

DEN NYE SEAT IBIZA CUPRA

ibizacur– RENDYRKEDE PRÆSTATIONER, RENDYRKET KØREGLÆDE
  • Fremragende præstationer med 192 hk
  • 0-100 km/h på 6,7 sek.
  • Nyt eksklusivt interiør – et markant, kraftfuldt design
  • Optimale opkoblingsmuligheder med Full Link
Den nye Ibiza CUPRA viser essensen af SEAT mærket i den mest rendyrkede form – et emotionelt design, fremragende præstationer og topmoderne teknologi forenes og udgør en af de mest dynamiske biler i klassen. Med de kompakte mål og den eminente funktionalitet er Ibiza CUPRA den perfekte sportsvogn til hverdagsbrug. Præstationerne fra den 1,8-liters TSI-motor er imponerende – accelerationen fra 0-100 km/h tager blot 6,7 sek., og tophastigheden ligger på 235 km/h – samtidig med en enestående effektivitet. Det nye interiør skaber en ekstraordinær kvalitetsfornemmelse, mens SEAT Full Link sikrer optimale opkoblingsmuligheder. På ét område var der dog ikke meget plads til forbedring – Ibizas emotionelle og dynamiske design er blevet modtaget helt fantastisk godt af kunderne og er en af de primære årsager til at købe den kompakte spanske model.

“Den nye generation af Ibiza CUPRA viser SEAT mærkets stærke karakter. Med sit unikke design og de enestående præstationer er Ibiza CUPRA indbegrebet af rendyrket køreglæde", fortæller Luca de Meo, som er øverste chef hos SEAT S.A. "SEAT er et mærke i bevægelse, og Ibiza CUPRA er et af SEATs ikoner. Innovative opkoblingsmuligheder, et markant opgraderet interiør og endnu bedre kvalitet er blot nogle få af de vigtige områder, der viser, hvor hurtigt og vedvarende vores mærke udvikler sig".
24
september
2015

En verden til forskel

enverdentilforskel 24sep2015

En verden til forskel
Læs hele annoncen her

15
september
2015

LEIF NIELSEN JENSEN MONTERER NUMMERPLADESIKRINGEN?

Hvorfor skal man sikre nummerpladerne?

Mange nummerplader bliver hvert år stjålet og bruges i mange tilfælde i forbindelse med kriminalitet. Derfor er det ved lov besluttet, at fristen for at få nummerpladerne sikret er frem til 15. november 2015.

Herefter vil man få en bøde, hvis de ikke er sikret.

Leif Nielsen Jensen monterer nummerpladesikringen for dig, og det koster det koster 199 kr. 

[12  >>