Salgsafdelingen

Mandag til torsdag 09:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag Efter aftale

Indskrivning værksted

Mandag til torsdag 07:30 - 17:00
Fredag 07:30 - 16:00

Reservedele

Mandag til torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00

Administration

Mandag til torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 – 15:00

55 72 31 13

Åbningstider
Leif Nielsen Jensen A/S HÆDRET med europæisk pris

Leif Nielsen Jensen A/S HÆDRET med europæisk pris

31.05.16

Hyundai-forhandler Leif Nielsen Jensen A/S med Kristian Blangsted Petersen i spidsen har netop modtaget Hyundais ”Sales Superior Award”. Den pris gives til den danske forhandler som salgs og kundetilfredshedsmæssigt har gjort en ualmindelig god indsats i løbet af det seneste år. Kristian Blangsted Petersen ses her sammen med salgschef Anders Andersen, sælgerne Danny Crone og Jeppe Jensen.

Hvert år uddeler Hyundai priser til de europæiske Hyundai-forhandlere, der gør det godt. Hele tre danske forhandlere blev hædret ved arrangementet i Frankfurt, Tyskland. Hyundai-forhandler, Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved tog en pris for inden for salg. Hyundai-forhandler, GBC-Biler i Grenå fik en pris inden for service, mens Rørbæk Biler i Hjørring løb med President Award, der gives for ekstraordinær høj kundetilfredshed over hele linjen. Hyundai uddeler årligt kundetilfredshedspriser til europæiske Hyundai-forhandlere. Det sker ved en årlig prisceremoni og finder sted på hovedkontoret i Frankfurt. Der blev i år uddelt 168 priser, herunder 15 President Awards, som er den ypperste pris. Danmark, som i den sammenhæng ikke fylder meget mere end Hamborg og omegn, snuppede hele 3 priser. 

Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved med Kristian Blangsted Petersen i spidsen kom hjem med en såkaldt ”Sales Superior Award”, som gives til de forhandlere, der salgs og kundetilfredshedsmæssigt har gjort en ualmindelig god indsats i løbet af det seneste år. Hyundai-forhandler, Kristian Blangsted Petersen, var til stede for at modtage prisen og han var naturligvis og han var naturligvis stolt – ikke mindst på sine medarbejderes vegne: - Vi har gjort meget for at blive endnu bedre på kundeog salgsområdet. Derfor er det naturligvis fantastisk at kunne stå med en pris, der fortæller, at vi gør det rigtig godt, samt at vores kunder sætter pris på det, siger Kristian Blangsted Petersen: Selv om vi netop et blevet hædret så får det os ikke til at slappe af, for vi vil fortsætte at forbedre og justere den service vi tilbyder vores kunder så de får lige præcis det de efterspørger. Han understreger, at selv om der er tale om en pris, der specifikt er rettet mod salgsafdelingen så har alle ansatte hos Leif Nielsen Jensen A/S en aktie i succesen.

Læs hele artiklen her

Seneste nyheder fra Facebook