hyunda2seatlogo

Hyundai Kampagner & nyheder

23
juni
2017

Bliv sommerferieklar med den nye i30 stationcar fra Hyundai

Bliv sommerferieklar med den nye i30 stationcar fra Hyundai

Den splinternye i30 stationcar er nu klar til salg på det danske marked. Den prisvindende bil har med sit karakteristiske, dynamiske design og ikke mindst sin rummelighed fanget europæernes opmærksomhed. Og med et af klassens største bagagerum er den nye stationcar fra Hyundai et godt bud på en perfekt bil til sommerens kør selv-ferier. Priserne begynder ved 214.995 kr. Kom og prøv den til Åbent Hus i weekenden den 25. juni hos Hyundai Næstved. 

Den nye stationcar fra Hyundai fik mange roser, da den tidligere på året blev præsenteret i Europa. Motorjournalisterne var begejstrede for den nye smartere og mere rummelige generation af den populære i30-model. Og Hyundai Danmark har da også høje forventninger til den nye generation Hyundai i30 stationcar, der nu står klar hos Hyundai Næstved. Priserne begynder ved 214.995 kr.

”Vi har længe glædet os til, at den nye stationcar kom på markedet i Danmark. Med sin usædvanlige rummelighed og sit moderne, tidløse design passer den for eksempel perfekt til den pladskrævende børnefamilie, og vi har derfor en klar forventning om, at den nye stationcar kommer til at udgøre en større del af salget end tidligere,” siger Annegrethe Skovby, pressechef i Hyundai Danmark.

Et af klassens største bagagerum 

Det er noget om snakken, når Hyundai understreger bilens usædvanlige rummelighed. For med en længde på over 4,5 meter er der gjort plads til et bagagerum på hele 602 liter og yderligere 1.650 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Det gør bilens bagagerum til et af klassens største.

”Vores nye stationcar er 20 cm længere end 5-dørs udgaven, så der er god plads til barnevognen og feriebagagen. Og det er jo praktisk, især nu hvor sommerferien står for døren. Med i30 stationcar har man god mulighed for at blive rigtig sommerferieklar,” siger Annegrethe Skovby og fortsætter: ”De fleste andre bilmærker yder typisk kun 2-3 års garanti, men Hyundais høje driftssikkerhed, gør at vi også på den nye i30 stationcar naturligvis kan tilbyde Danmarks bedste garanti på fem år uden kilometerbegrænsning.”

En prisvinder med sikkerheden i orden  

Hyundai i30 stationcar er resultatet af Hyundais nye, europæiske designlinje, og bilen er da også blevet rost for sin elegance. Den nye stil har sikret, at Hyundai i30 allerede har vundet en prestigefyldt designpris – nemlig den internationale designpris IF Produkt Design Award 2017. 

Hyundais sans for sikkerhed og lækkerhed kommer også til udtryk indvendigt. Allerede fra standard er der bl.a. aircondition, Bluetooth, fartpilot, LED kørelys, sidespejle med LED blink og varme, attention assistent, automatisk nødbremse, vognbaneassistent og meget andet.

På motorside er der mulighed for at vælge mellem to benzinudgaver – den moderne 1.0 T-GDI motor med 120 hk eller og den helt nye 1.4 T-GDI med 140 hk - samt en 1.6-liters dieselmotor med enten 110 eller 136 hk. Hyundais nye 7-trins dobbeltkoblingsgear vil være et muligt tilvalg til flere modeller.

25
januar
2017

Attraktivt privatleasing tilbud på IONIQ

Attraktivt privatleasing tilbud på IONIQ

Hyundai præsenterer nu muligheden for at lease den nye, banebrydende IONIQ, som introduceres på det danske marked til februar. Ny undersøgelse viser, at prisen indtil nu har afholdt mange danskere fra at skifte til el- eller hybridbiler. Det vil Hyundai lave om på. Danskerne kan nemlig komme til at køre bil med ren samvittighed fra blot 3.795,- kr. om måneden for hybridversionen af IONIQ.

Kun få dage inde i det nye år kan man roligt konstatere, at IONIQ bliver en af de mest banebrydende bilmodeller, der kommer på markedet i 2017. Som den første bilmodel fås IONIQ nemlig med tre forskellige drivmidler – som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. Vil man købe bilen, begynder priserne for hybrid-versionen ved blot 299.995,- kr., og nu tilbyder Hyundai også hybridudgaven af IONIQ til attraktive leasingpriser fra 3.795,- kr. om måneden.

Efter afgiftsændringen på elbiler for godt et år siden er salget af biler med grøn samvittighed stagneret, og Hyundai håber på, at de attraktive salgs- og leasingpriser på IONIQ kan være med til at øge antallet af el- og hybridbiler på de danske veje.

IONIQ Hybrid Interior

Puste nyt liv i markedet

”Med IONIQ håber vi på at kunne puste nyt liv i markedet for el- og hybridbiler. Ikke alene er bilen, med valget mellem tre forskellige drivmidler, enestående på markedet. Også prisen – hvad enten man vil eje eller lease – er med til at sikre, at drømmen om at kunne køre bil med ren samvittighed bliver tilgængelig for endnu flere danskere,” siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark.

En undersøgelse som YouGov[1] har foretaget for Hyundai viser, at omkring en tredjedel af danskerne overvejer en el- eller hybridbil næste gang, de skal skifte bil, og at en for høj pris er noget af det, der hidtil har afholdt folk fra at skifte benzin- eller dieselbilen ud. Det forhold håber Hyundai at kunne ændre på med introduktionen af IONIQ.

”Der er rigtigt mange ting, der taler for at overveje en IONIQ, næste gang man skal have ny bil. Udover de attraktive priser er IONIQ også blevet kåret til en af de mest sikre biler i sin klasse, og i december fik den de danske motorjournalisters ærespris pga. sin miljøvenlighed og solide teknik og mekanik,” siger Annegrethe Skovby.

IONIQ Hybrid rgb

Hybriden kommer først

Hyundai IONIQ kommer som nævnt i tre forskellige versioner, der matcher tre forskellige typer kørselsbehov. De tre forskellige udgaver kommer til salg på det danske marked på tre forskellige tidspunkter i løbet af 2017. Og allerede til februar kan man komme til at eje eller lease hybridversionen, som er den første, der kommer til landet.

Hybridversionen kan leases fra 3.795,- kr. om måneden, og de komplette leasingpriser alt efter model og kørselsbehov fremgår af tabellen nedenfor. Vil man i stedet hellere eje sin IONIQ, begynder priserne ved 299.995,- kr. for hybridversionen.

IONIQ som elbil kommer til Danmark i løbet af foråret, og her begynder priserne ved 269.995,- kr. Hvad det kommer til at koste at lease elbilen, ligger endnu ikke fast. Plug-in hybriden kommer i sensommeren, og den er heller ikke prissat endnu.

Leasingpriser på Hyundai IONIQ hybridversioner. Leasingperioden er 36 mdr.

KM pr. år

IONIQ 1.6 HEV Trend

IONIQ 1.6 HEV Premium

15.000

3.795

3.995

20.000

4.195

4.395

25.000

4.595

4.795

30.000

4.995

5.195

35.000

5.395

5.595

40.000

5.795

5.995

45.000

6.195

6.395

50.000

6.595

6.795

Alle priser er inkl. moms. Dertil kommer en førstegangsbetaling på blot 9.995,- kr. inkl. moms. Begrænset antal.

28
september
2016

Hyundai i10 Passion med klimaanlæg og fartpilot til kun kr. 89.995,-

Hyundai i10: Passion for pengene i ny kampagnemodel

Hyundai i10 Passion med klimaanlæg og fartpilot til kun kr. 89.995,-

Masser af bil for meget få penge. Sådan kan man bedst beskrive den nye kampagnemodel, Hyundai i10 Passion, der nu kommer på gaden i et begrænset antal.

Kampagneudgaven giver fuld valuta, når det kommer til udstyr og køreglæde – for den er spækket med udstyr, og har vundet flere internationale priser og tests.

Se den, prøv den – og køb den – hos Hyundai i Næstved i weekenden den 8. - 9. oktober, når der er åbent hus.

Passion betyder lidenskab – og der er stor mulighed for, at man hurtigt kan blive lidt forelsket i den nye Hyundai i10 Passion.

Hos Hyundai er tilnavnet ’Passion’ nemlig ensbetydende med en meget attraktiv pris og det helt rigtige ekstraudstyr.

Alt fra fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot og multifunktionsrat til fjernbetjent centrallås er sjældent set meget udstyr for biler i denne prisklasse.

Læg dertil, at Hyundai i10 er en af de mest rummelige biler i klassen og at prisen blot er 89.995,- kr., og så er opskriften på et lidenskabeligt forhold så godt som sikret.

Driftsikkerhed og prisvindende design

Den nye Hyundai i10 Passion har vundet flere sammenligningstests for biler i den mindste klasse,
og den har fået meget positiv opmærksomhed for både driftsikkerhed og et design,
der er blevet belønnet med den internationale Red Dots design-pris.
”Hyundai i10 er designet af europæere på vores designcenter i Tyskland, og bilens linjer matcher derfor den europæiske smag.

Udover at være spækket med attraktivt ekstraudstyr kommer Hyundai i10 Passion også med vores velkendte 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Hyundais biler er bygget så godt og er så fejlfrie, at vi kan give en garanti, der er markant længere end konkurrenternes,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark A/S og fortsætter:

”Tilbuddet på kampagnemodellen kører i en begrænset periode og kun denne ene gang, så er man på udkig efter en ny minibil,

skal man ikke vente for længe med at slå til, efter at Hyundai i10 Passion er rullet ind hos Leif Nielsen Jensen A/S,” siger Annegrethe Skovby.

Ny bil for 999 kr. om måneden

Den veludstyrede kampagnemodel fås med den kendte 1.0 motor med 66 hk, og den kører op til 23,3 km/l (EU-norm) med en halvårlig ejerafgift på blot 310 kroner.
Hyundai i10 Passion kan, med en finansiering via Hyundai Finans, som et led i kampagnen fås til en rente på kun 1,99 procent med en månedlig ydelse på helt ned til 999 kr./mdr.
Udbetalingen er 20.000 kr. og ÅOP er 6,91 procent.

14
september
2016

Hyundai fejrer Åbent Hus med passion

Leif Nielsen Jensen i Næstved, Køgevej 16, 4700 Næstved holder Åbent Hus i weekenden 17 og 18.. september fra kl. 10.00 til 16.00.

Hyundai fejrer Åbent Hus med passion

I weekenden den 18. september slår Hyundai Leif Nielsen Jensen A/S dørene op til Åbent Hus. Her får bilelskere blandt andet mulighed for at stifte bekendtskab med Hyundai i20 Passion – en ny kampagneudgave af i20, der netop er kåret til Europas Bedste Minibil.

Åbent Hus-arrangementer hos den lokale bilforhandler er altid et tilløbsstykke. For ud over en god bilsnak med fagfolk er det muligt at se og prøvekøre nye bilmodeller – samt ikke mindst gøre en god handel. Og Åbent Hus-arrangementet hos Leif Nielsen Jensen A/S er ingen undtagelse, da Hyundai benytter lejligheden til at give danskerne lidt passion i dagligdagen.

Hyundai i20 Passion fra kun kr. 139.995

”Passion” er nemlig navnet på en ny kampagneudgave af Hyundai i20, der til en pris på 139.995,- kr. er spækket med udstyr som aircondition, fartpilot, rat og gearknop i læder, Bluetooth, elruder både foran og i bag, el-justerbare sidespejle m/varme og LED-blink, multifunktionsrat, selealarmer, tågelygter og ikke mindst vognbaneassistent, hvilket er sjældent set i denne prisklasse. Og apropos klasse, så har det ansete tyske bilmagasin, AutoBild, netop kåret Hyundai i20 som Europas Bedste Minibil.

”Det mest opsigtsvækkende er ikke, at Hyundai i20 er blevet kåret til Europas Bedste Minibil, for andre bilmagasiner har tidligere været enige om, at det er en god bil. Det der virkelig er værd at hæfte sig ved er, at i20 henviser en række velkendte, tyske biler til de sekundære placeringer – og det er ikke hverdagskost i et tysk bilmagasin som AutoBild,” siger pressechef for Hyundai i Danmark, Annegrethe Skovby.

Den stærkeste garanti

Den mest rummelige i sin klasse, god forarbejdning, god betjening, en velafstemt motor, og et godt forhold mellem komfort og dynamik er nogle af de dyder, AutoBild hæfter sig ved.

”Udover de nævnte plusser, som bliver rost i den tyske test, skal man heller ikke glemme, at Hyundai i20 tilbyder den stærkeste garanti på markedet: 5 år uden kilometerbegrænsning. Det er der ingen andre, der kan matche,” siger Annegrethe Skovby.

Og det er da ikke hun Hyundai i20 Passion, der får roser med på vejen af det tyske bilmagasin. Den helt nye Hyundai i20 Active Cross tog ligeledes en klar førsteplads i AutoBilds test for biler i mini-suv-klassen.

Hyundai i20 Passion fås med den velkendte 1,25 liters benzinmotor med 84 hk, der kører op til 21,3 km/l (EU-norm). Den halvårlige ejerafgift er kun 310,- kr. Pris: 139.995,- kr. – dermed giver Hyundai kunderne en række muligheder i forskellige prisklasser, idet i20 Passion prismæssigt lægger sig midt imellem den populære i20 Move til 129.995,- kr. og den eksklusive i20 Go! til 159.995,- kr.

For yderligere information, kontakt:

Hyundai Bil Import A/S, pressechef Annegrethe Skovby: Mobil: 42 14 11 59 E mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

16
august
2016

Kampagnetilbud. Spar kr. 15.000 på Hyundai i30

Kampagnetilbud. Spar kr. 15.000 på Hyundai i30

Hvis plads, udstyr og skarpe priser står højt på ønskelisten er det en god idé at lægge vejen forbi Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved i weekenden 19. og 20/8 fra kl. 10.00 til 16.00. Der er premiere på Hyundais nye kampagnemodel, i30 Passion 1.6 Diesel. Få ekstra meget udstyr og spar samtidig kr. 15.000 på den rummelige og brændstoføkonomiske familiebil.

Den i forvejen eftertragtede Hyundai i30 bliver nu endnu mere attraktiv. Netop nu præsenterer Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved A/S nemlig Hyundai i30 Passion 1.6 Diesel - en super veludstyret kampagnemodel til en særlig lav pris.

”Navnet Passion siger det meget godt. Det er modeller, der går hele vejen. Du kan også kalde det modeller, der giver dig lidt mere bil for pengene. Hyundai i30 Passion 1.6 Diesel er i hvert fald ikke bare rummelig og brændstoføkonomisk. Den er i den her udgave også en super veludstyret bil med bl.a. 2-zonet fuldautomatisk klimaanlæg, autolight, fartpilot, Bluetooth, parkeringssensor, sædevarme, varme i rattet og meget andet,” fortæller autohandler Kristian Blanksted Petersen

Hyundai i30 Passion 1.6 Diesel fra kun kr. 224.995

Hyundai i30 Passion Diesel er baseret på udstyrsvarianten Life+. Den er blevet opgraderet med 2-zonet fuldautomatisk klimaanlæg plus autolight til en værdi af kr. 13.000. Samtidig er Passion-modellen gjort 2.000 kr. billigere end Life+. Man sparer altså i alt 15.000 i forhold til vejledende udsalgspris. i30 Passion 1.6 Diesel, 5-dørs koster derfor kun kr. 224.995. Som stationcar koster den kun 15.000 kr. mere.

”Hyundai i30 Passion 1.6 Diesel er ganske enkelt en særdeles veludstyret bil til en yderst attraktiv pris – uanset, om man er travl forretningsmand, der bruger mange timer på landevejen, eller en familie, der vægter både plads, komfort og økonomi højt. Den kommer med et kraftfuldt moment og kører op til 27,8 kilometer på literen. Det er ret så fornuftige tal” udtaler Kristian Blanksted Petersen og fortsætter.

 ”I den seneste udgave af det tyske bilmagasin Auto Bild, Europas største, har Hyundai i30 netop gennemført 100.000 km test med bravur – det bedste mulige resultat,” slutter Kristian Blanksted Petersen.

For yderligere information, kontakt:

Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved A/S, Køgevej 16, 4700 Næstved. Telefon 55 72 31 13. Salgsafdelingen holder åbent mandag til fredag fra k. 09.00 til 17.30. Lørdag og Søndag fra 10.00 til 16.00. Besøg vores hjemmeside www.leifnielsenjensen.dk

Hyundai i30 samlet sRGB 180dpi

Da der er tale om et kampagnetilbud, har vi kun et begrænset antal af Hyundai i30 Passion 1.6 Diesel, så vent ikke for længe.

30
juni
2016

Stærkt sommertilbud! Hyundai i30 for kun kr. 2.395 pr. måned

Stærkt sommertilbud! Hyundai i30 for kun kr. 2.395 pr. måned

Sommeren er for alvor lige rundt om hjørnet. Det markerer Leif Nielsen Jensen A/S med en stærk leasingpris på den rummelig og veludstyrede Hyundai i30 1.6 Diesel. Så længer lager haves kan man lease den populære familiebil fra kun kr. 2.395 om måneden.

Hvis du er på jagt efter en ny familiebil til en fast lav ydelse, er det en god idé at lægge vejen forbi BilGo . Nu kan du nemlig lease Hyundai i30 1.6 Diesel fra kun kr. 2.395 om måneden. Stationcar-udgaven koster blot kr. 500 mere. Uanset om valget falder på 5-dørs eller stationcar er udbetalingen kun kr. 4.995,-.

”Privatleasing er noget som tiltaler flere og flere danskere. Ikke alene gør privatleasing det nemmere at få fornøjelse af en helt ny bil. Det gør det også nemmere at overskue, hvad bilen koster hver måned. Vi er glade for at kunne give det her tilbud på Hyundai i30, 1.6 Diesel. Den månedlige ydelse er virkelig attraktiv i forhold til, hvad du normalt ellers giver for en bil af den størrelse og karakter”, fortæller autohandler Kristian Blanksted Petersen.

Et sikkert valg.

Hyundai i30 1.6 Diesel er et sikkert valg for familier med pendlerbehov. Indvendig hører den til blandt de rummeligste i klassen. Når bagsæderne er lagt ned, klarer den f.eks. 1.316 liter i baggagerummet. Hvad komfort og udstyr angår, er den også godt med. Hyundai i30 1.6 Diesel har som standard sædevarme, aircondition, varme i rattet, LED-kørelys, hill start assist og meget andet. Og så kører den op til 27,8 kilometer på literen.

I øvrigt skyldes dens sporty look en frisk overhaling af den tyske designlegende, Peter Schreyer.

”Da der er tale om et rigtig stærkt sommertilbud, har vi kun et stærkt begrænset antal af Hyundai i30 1.6 Diesel. Så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren,” siger Kristian Blanksted Petersen

Hyundai i30 1.6 Diesel fås i to udgaver, 5-dørs og stationcar, og i 3 udstyrsvarianter. Løbetiden er 36 måneder. Hyundai i30 1.6 Diesel i standardvarianten, Life koster kr. 2.395. For blot kr. 200 mere om måneden kan man vælge Life+, der desuden byder på Bluetooth, fartpilot og bakalarm. Trend-varianten til kr. 2.795 pr. måned tilføjer bl.a. fuldautomatisk klimaanlæg, forlygter med statisk kurvelys, 15” alufælge og meget andet. Hyundai i30 1.6 Diesel stationcar starter fra kr. 2.895 pr. måned.

Få en attraktiv forsikring med

Der er mulighed for at tegne en attraktiv forsikringsaftale på Hyundai i30 1.6 Diesel gennem Hyundai Forsikring. Man kan f.eks. få fuld ansvars- og kaskoforsikring fra kun kr. 4.395 om året.

For yderligere oplysninger kontakt:

Leif Nielsen Jensen A/S. Telefon 55723113. Salgsafdelingen holder åbent mandag – fredag fra kl. 09.00 til 17.30. Lørdag fra kl. 10.00 til 15.00 Besøg vor hjemmeside for yderligere oplysninger www.leifnielsenjensen.dk og vores Facebook side.

20
juni
2016

Hyundai tager ny sejr i kampen om verdensmesterskabet i rally

Hyundai tager ny sejr i kampen om verdensmesterskabet i rally

Thierry Neuville og Hyundai Motorsport vandt det italienske rally i overbevisende stil i weekenden. Sejren, som er den anden for Hyundai Motorsport i sæsonen 2016, viser at bilen - den nye generation i20 WRC - ikke bare er god nok til at følge med de bedste i feltet. Den er også gearet til at lægge dem bag sig.

Det italienske WRC-rally, som blev afholdt på Sardinien, 9. – 12. juni udviklede sig til lidt af et triumftog for Thierry Neuville og hans co-driver, Nicolas Gilsoul. Efter en godkendt start på førstedagen, hvor man holdt sig til i spidsen, endte man med at tage føringen på dag 2 og dominerede herefter resten af løbet. Selv på løbets sidste dag øgede man forspringet, som blev på 24,8 sekunder til Volkswagen Motorsport’s, Jari-Matti Latvala.

Dani Sordo fra Hyundai Motorsport havde også et fint løb på Sardinien og tog for fjerde gang i træk fjerdepladsen. Det betyder, at han nu er rykket op på en sammenlagt andenplads i kampen om den prestigefyldte WRC-titel.

For Thierry Neuville markerer førstepladsen i Italien hans første samlede WRC-sejr siden det tyske rally i 2014. Det han dog glæder sig mest over, er måden, det skete på. Thierry Neuville var sammen med co-driver, Nicolas Gilsoul hurtigst på intet mindre end 9 af weekendens 19 etaper.

”Det har været en hel fantastisk weekend! Det føles godt at kunne dele den her sejr med teamet. Alle har gjort et stort arbejde. Den nye i20 WRC leverede det, den skulle – og lidt til. Det har været en fornøjelse at sidde bag rattet i den. Vi følte os hele tiden ovenpå og var heller ikke nervøse på de sidste etaper. Dér handlede det mest om at få bilen sikkert over målstregen til vores anden samlede WRC-sejr i sæsonen”, siger en glad Thierry Neuville.

Med sejren har Hyundai Motorsport nu vundet 2 ud af de sidste 3 WRC-løb og været på podiet 5 ud af 6 gange i sæsonen. I april vandt Hayden Paddon det argentinske rally. Det gør allerede, inden man overhovedet er halvvejs, 2016 til den mest succesrige sæson for Hyundai Motorsport.

Hyundai Motorsport har deltaget i WRC siden 2014. Næste løb finder sted i Polen, 30. juni – 3. juli.

For mere information, kontakt:

Hyundai pressechef: Annegrethe Skovby
Mobil: 42 14 11 59

Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport, der har hjemme i Alzenau, Tyskland, blev etableret i 2012 og er ansvarlig for Hyundai’s globale motorsportsaktiviteter. Det primære fokus er på deltagelse i rallysportens fineste serie, WRC – World Rally Championship. Hyundai Motorsport havde sin debut i sæsonen, 2014, hvor det blev til flere podium-placeringer samt en enkelt løbs-sejr i den tyske afdeling.

Hyundai Motor Company

Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed de seneste år. En udvikling som er tæt knyttet til brandets ambitioner om være førende på kvalitet, innovation og bæredygtighed. Bl.a. står Hyundai bag verdens første serieproducerede brintbil, Hyundai ix35 FuelCell. Sammen med søstermærket Kia er koncernen verdens femtestørste bilproducent. Hyundai satser stort på Europa og har etableret et selvstændigt designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som er kendt for at have designet bl.a. den ikoniske Audi TT. I dag kører flere end 100.000 danskere i en Hyundai.

13
juni
2016

Summer Sale hos Hyundai i weekenden

Summer Sale hos Hyundai i weekenden

I weekenden, 18. – 19. juni, kl. 10-16 er der Summer Sale hos Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved. Prøv kampagnemodellen, i20 Move med aircondition eller få frisk vind i håret i en i10 med elektrisk foldesoltag eller gør en god handel på næsten nye udgaver af Hyundai i30, Hyundai i40 og Hyundai Tucson.

Der er sommer i Danmark – ikke bare på kalenderen. Og der er også lige straks sommerferie for de fleste.
Det bliver fejret med et Summer Sale i weekenden hos Hyundai.

”Med vores Summer Sale har vi gode tilbud over hele linjen – lige fra Hyundai i10 i mikroklassen til Hyundai Tucson i SUV-klassen. Der er kort sagt noget for alle, og for alle dem, der vil være godt kørende henover sommeren, og naturligvis resten af året med,” siger autohandler Kristian Blangsted Petersen Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved.

Hyundai i10 med plads til lidt mere solskin for kun kr. 14.995
Hvem drømmer ikke om cabriolet-stemning, når vejret er bedst? Lige nu kan man for en merpris på bare kr.
14.995 få et elektronisk foldesoltag til Hyundai i10. Tilbuddet gælder alle i10-modeller og varianter.

”Det betyder, at man faktisk kan få vind i håret til under kr. 100.000. Foldesoltaget åbner og lukker med tryk på en knap. Hvis man allerede er Hyundai i10-ejer kan man tilkøbe foldetaget som ekstraudstyr til samme pris. Man skal blot være opmærksom på at ens i10 skal være fra 2014 og frem fortæller Kristian Blangsted Petersen.  

Hold hovedet koldt i Hyundai i20 Move til kun kr. 129.995
Den populære Hyundai i20 fås i anledningen af sommeren i en særlig Move-version, som netop er introduceret til en rigtig god sommerpris. Udstyrsmæssigt byder den bl.a. på el-ruder, sidespejle med varme og LED-blink, fjernbetjent centrallås, multijusterbart rat, radio med USB og 1GB lagerplads samt aircondition. Prisen for Hyundai i20 Move, er kr. 129.995.

Gode tilbud på næsten nye Hyundai-modeller
Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at gøre en god sommerhandel på en række næsten nye udgaver af de attraktive familiebiler, Hyundai i30 og Hyundai i40 samt den prisvindende SUV, Hyundai Tucson.

”Kan du i gåseøjne nøjes med en Hyundai, der er så god som ny, er der masser at spare. Men det er nok en god idé at komme hurtigt ud over kantstenen i weekenden, da vi kun har et begrænset antal af dem”, slutter Kristian Blangsted Petersen

For yderligere oplysninger kontakt:
Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved, Køgevej 16, 4700 Næstved. Telefon 55 72 31 13. Besøg vor hjemmeside www.leifnielsenjensen.dk
Salgsafdelingen holder åbent mandag til fredag fra 09.00 til 17.30. Lørdag og søndag fra 10.00 – 16.00

I10 Hvid Brun foldesoltag 180dpi

Der er Summer Sale i weekenden, 18. -19. juni hos Leif Nielsen Jensen A/S A/S i Næstved med tilbud på et stort udvalg af Hyundai-biler – lige fra Hyundai i10 til Hyundai Tucson.

31
maj
2016

Leif Nielsen Jensen A/S HÆDRET med europæisk pris

Leif Nielsen Jensen A/S HÆDRET med europæisk pris

Hyundai-forhandler Leif Nielsen Jensen A/S med Kristian Blangsted Petersen i spidsen har netop modtaget Hyundais ”Sales Superior Award”. Den pris gives til den danske forhandler som salgs og kundetilfredshedsmæssigt har gjort en ualmindelig god indsats i løbet af det seneste år. Kristian Blangsted Petersen ses her sammen med salgschef Anders Andersen, sælgerne Danny Crone og Jeppe Jensen.

Hvert år uddeler Hyundai priser til de europæiske Hyundai-forhandlere, der gør det godt. Hele tre danske forhandlere blev hædret ved arrangementet i Frankfurt, Tyskland. Hyundai-forhandler, Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved tog en pris for inden for salg. Hyundai-forhandler, GBC-Biler i Grenå fik en pris inden for service, mens Rørbæk Biler i Hjørring løb med President Award, der gives for ekstraordinær høj kundetilfredshed over hele linjen. Hyundai uddeler årligt kundetilfredshedspriser til europæiske Hyundai-forhandlere. Det sker ved en årlig prisceremoni og finder sted på hovedkontoret i Frankfurt. Der blev i år uddelt 168 priser, herunder 15 President Awards, som er den ypperste pris. Danmark, som i den sammenhæng ikke fylder meget mere end Hamborg og omegn, snuppede hele 3 priser. 

Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved med Kristian Blangsted Petersen i spidsen kom hjem med en såkaldt ”Sales Superior Award”, som gives til de forhandlere, der salgs og kundetilfredshedsmæssigt har gjort en ualmindelig god indsats i løbet af det seneste år. Hyundai-forhandler, Kristian Blangsted Petersen, var til stede for at modtage prisen og han var naturligvis og han var naturligvis stolt – ikke mindst på sine medarbejderes vegne: - Vi har gjort meget for at blive endnu bedre på kundeog salgsområdet. Derfor er det naturligvis fantastisk at kunne stå med en pris, der fortæller, at vi gør det rigtig godt, samt at vores kunder sætter pris på det, siger Kristian Blangsted Petersen: Selv om vi netop et blevet hædret så får det os ikke til at slappe af, for vi vil fortsætte at forbedre og justere den service vi tilbyder vores kunder så de får lige præcis det de efterspørger. Han understreger, at selv om der er tale om en pris, der specifikt er rettet mod salgsafdelingen så har alle ansatte hos Leif Nielsen Jensen A/S en aktie i succesen.

pdfLæs hele artiklen her

27
maj
2016

Prøvekør en Hyundai og vind billetter til EM-finalen i Paris

Prøvekør en Hyundai og vind billetter til EM-finalen i Paris

Hyundai, der er officiel partner ved EM-slutrunden, stiller i stærkeste opstilling i weekenden, 28.  – 29. maj, kl. 10 - 16 hos Leif Nielsen Jensen A/S. Oplev hele fire udgaver af den populære i20, bl.a. som frisk crossover og smart MPV, og vær samtidig med i opløbet om 2 eksklusive billetter til EM-finalen i Paris.

Hyundai i20 har været lidt af en topscorer det seneste år. Den har taget sejren i en lang række biltest, bl.a. i det anerkendte tyske magasin, AutoBild. Den har også vundet indtil flere designpriser og Det Gyldne Rat for at være europæiske bilisters favoritbil i mini-klassen.

”Det har fået Hyundai til at sætte ekstra tryk på. Det betyder, at Hyundai i20 ved siden af den særlige 3-dørs coupé-version også kan fås som crossover og MPV. Og i anledning af Euro 2016 fås den endvidere i en særlig i20 EM-Edition med ekstra meget udstyr og eksklusive detaljer”, siger Kristian Blangsted Petersen og fortsætter:

”Hyundai byder på en rigtig bred pallette i mini-klassen nu, hvis ikke den bredeste overhovedet. Der er kort sagt mulighed for at få en i20 i en udgave, der lige præcis passer efter ens hoved.”

Hyundai i20 – Bliv godt kørende fra kun 119.995

Et sted at starte er den unikke i20 3-dørs coupé, der bl.a. med brændstoføkonomisk start-stop-system, el-ruder, multijusterbart rat og radio med USB og 1 GB lagerplads starter fra kun 119.995

”Hyundai i20 i den særlige EM-Edition er til dem, der ikke vil gå ned på udstyr. Den byder på en udstyrsliste, der bl.a. tæller aircondition, sædevarme, fartpilot, baksensor og 15” alufælge og fås i 3 forskellige motorvarianter fra kr. 159.995,-, fortæller Kristian Blangsted Petersen og fortsætter:

”Og så er der naturligvis de to nyeste i20-modeller. Den friske i20 Active Cross og den flotte ix20. Begge er fælles om at have høj indstigning og ekstra højt til loftet. Mens Hyundai i20 Active Cross har et lidt mere moderne univers i form af kraftige sorte beskyttelseslister, tagbøjler samt andre rå detaljer, fokuserer ix20 på at være elegant og praktisk, bl.a. med forskydelige bagsæder. Begge modeller er højt udstyret som standarder og priserne begynder ligesom EM-Edition fra kr. 159.995,-”

i20-modellerne kommer ligesom som alle andre Hyundai-biler med en unik 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Vind 2 eksklusive billetter til EM-finalen i Paris

I løbet af weekenden er der foruden de gode tilbud på i20 også lidt ekstra for alle fodboldfans. Faktisk er der mulighed for at vinde intet mindre end 2 billetter til EM-finalen i Paris, den 10. juli, inklusive et rejsegavekort på kr. 3000,- fra FDM Travel.

 ”Man skal bare kigge forbi og prøve en i20 eller en af vores andre fine Hyundai-modeller, så kan man deltage i konkurrencen, fortæller Kristian Blangsted Petersen Leif Nielsen Jensen A/S.

For yderligere oplysninger kontakt:

Leif Nielsen Jensen A/S, Køgevej 16, 4700 Næstved, telefon 55723113. Salgsafdelingen har åbent mandag/fredag fra 09.00 til 17.30. Lørdag og Søndag fra kl. 10.00 – 16.00.

Hyundai i20 modeller 180dpi 2

Hos Leif Nielsen Jensen A/S  glæder man sig til sparke weekenden i gang med et stort Åbent Hus og bredt udvalg af prisvindende Hyundai i20-modeller.

[12 3  >>