lfnbanner

I30 Privatleasing!

i30 Privatleasing fra kun kr. 1595,- om måneden
Privatleasing af den populære Hyundai i30 til landets bedste pris
Danskerne har for længst taget privatleasingens mange fordele til sig. Flere og flere kigger også mulighederne for leasing igennem, når der skal købes ny bil. Hyundai har længe stået stærkt på leasingmarkedet, og står nu endnu stærkere. Lige nu kan du privatlease den populære familiebil Hyundai i30, for blot 1.595 kr. om måneden.
Tryghed, overskuelighed og et fast udgiftsniveau. Det er nogle af de klare fordele, som de seneste år har fået mange danskere til at privatlease deres bil frem for at købe ny. Generelt er der meget fokus på privatleasing i medierne, og hos os har flere attraktive leasingtilbud fra Hyundai også medført en markant stigende interesse for privatleasing blandt kunderne.
Nu sætter vi trumf på med et virkelig stærkt privatleasingtilbud på den populære Hyundai i30, som er den perfekte bil til pendlere og andre med stort kørselsbehov.

For blot 1.595 kr. om måneden tilbyder vi nu privatleasing af den populære Hyundai i30 1.6 CRDi Classic ECO med 90 hk, som kører over 25 kilometer på en liter diesel. Med dette tilbud får man en super velkørende familiebil med masser af rummelighed og et rigtig flot design, og det til en pris, som ubetinget er en af de stærkeste på markedet for privatleasing herhjemme lige nu.
Efterspørger man optimal tryghed og overskuelighed over de løbende udgifter, så er privatleasing den helt rigtige løsning, når man skal have en ny bil. Kan det samtidig gøres til så lav en månedlig udgift, som den, vi nu tilbyder på Hyundai i30 1.6 CRDi Classic ECO med 90 hk, ja, så er jeg helt sikker på, at mange vil komme forbi og høre om de mange fordele ved at privatlease frem for at købe. Og har man brug for en stationcar og endnu mere plads, er der også godt nyt. Den meget rummelige Hyundai i30cw stationcar kan nemlig leases fra blot 1.895 kr. om måneden.
Det gode ved Hyundai’s koncept for privatleasing er desuden, at det giver mulighed for at skræddersy sin helt egen aftale, så det passer lige præcis til ens eget kørselsbehov. Hvad enten man kører 15.000 km. eller helt op til 40.000 km. om året, kan man sammensætte sin leasingaftale med Hyundai efter det. På www.hyundai-lease.dk er det muligt at foretage diverse beregninger og se den månedlige leasingydelse i forhold til lige netop det kørselsbehov, man selv har.


Se eksempel på privatleasing her 

 

Vores kontakt info

  • Adresse: Køgevej 16, 4700
  • Tel: 55 72 31 13

Gratis bilvask

bilvask219x121
Når din bil skal på værksted hos os, så bliver din bil vasket og støvsuget indvendig!
Vi kan også hente og bringe din bil, så du slipper for besværet med aflevering og afhentning! Læs mere om værkstedet