lfnbanner

Danmarkspremiere på den nye Hyundai ix35

Hyundai_ix35_350I weekenden den 24.-25. april holder Leif Nielsen Jensen A/S åbent hus for at præsentere Hyundai ix35. Bilen repræsenterer en helt ny generation af SUV’ere, som med en lav CO2-udledning og et lavt brændstofforbrug varsler godt nyt for både klima og pengepung. 

Hyundai ix35 er den første SUV fra Hyundai, som udspringer fra tegnebrættet i Hyundai’s europæiske designcenter i Rüsselsheim i Tyskland. Hyundai ix35 er med andre ord en bil designet af europæere til europæere, og har Danmarkspremiere den 24.-25. april, hvor den kan ses hos Leif Nielsen Jensen A/S, som åbner dørene op for præsentation af fremtidens SUV kl. 10-16 på Køgevej 16 i Næstved. 

Komfort, høj sikkerhed og hensyn til klimaet

Ud over et flot design viser Hyundai ix35 også, at der ikke længere behøver at være et modsætningsforhold mellem SUV’ens plads og komfort på den ene side og en god brændstoføkonomi med hensyn til klimaet på den anden side.  

”Vi er stolte over at kunne præsentere den nye Hyundai ix35. Den tilhører en ny, topmoderne generation af SUV’ere, som udover at rumme en imponerende udstyrsliste og et højt sikkerhedsniveau, også er langt mere skånsom mod klimaet og mod forbrugernes pengepung. Så nu kan danskere med behov for en bil med masser af plads, komfort og kraft igen købe SUV med ren samvittighed,” siger Kristian B. Petersen fra Leif Nielsen Jensen A/S, Hyundai Næstved.

Fakta om Hyundai ix35

Hyundai ix35 introduceres på  det danske marked i to udstyrsvarianter – Comfort og Premium. Udstyrslisten er lang og som noget helt nyt kan ix35 fås med Smartkey system med Keyless Entry og start/stop-knap, Supervision Cluster, Bluetooth med Voice Recognition, automatisk katastrofelys, sædevarme både foran og bagi afhængig af model. Integreret radio med tilslutning for USB, AUX og iPod samt ratbetjening er naturligvis standard i begge modeller. 

Hyundai ix35 fås også  med 4WD og automatgear.

Garanti

Ligesom Hyundai’s øvrige i-modeller, har ix35 5 års fuld garanti. Vel at mærke en garanti som, i modsætning til mange andre garantiordninger på bilmarkedet, ikke har kilometerbegrænsning. Hyundai yder naturligvis også 5 års garanti på lak og 12 års garanti på gennemtæring.  

Pris:

Prisen på den nye Hyundai ix35 starter fra 299.995 kr. (ekskl. levering og evt. metallak.)
 

Vores kontakt info

  • Adresse: Køgevej 16, 4700
  • Tel: 55 72 31 13

Gratis bilvask

bilvask219x121
Når din bil skal på værksted hos os, så bliver din bil vasket og støvsuget indvendig!
Vi kan også hente og bringe din bil, så du slipper for besværet med aflevering og afhentning! Læs mere om værkstedet