lfnbanner

DANMARKS BEDSTE SERVICERÅDGIVER MØDER DU HOS OS!

hyundai best
 

Vindere

2014-02-04-vindere-af-2-konkurrencer-i-december-januar 1Vi har nu udtrukket de heldige vindere i vores 2 konkurrencer som har løbet i december og januar måned.

Konkurrencen om 4 gavekort til Lalandia.
Her deltog alle tilmeldte på vores nyhedsbrev.

Vi har nu udtrukket de heldige vindere i vores 2 Hyundai konkurrencer som har løbet i december og januar måned.Vinderne blev:
Britta Brodersen, Ringsted
Kristian T. Fransen, Hinnerup
Rita Nielsen, Odense
Yderligere en vinder er udtrukket, men har endnu ikke meldt sig

Konkurrencen om et gavekort til en storby ferie med FDM Travel. Her deltog alle de som besøgte vores Hyundai i10 stande i de forskellige storcentre i december.
Vinderen blev:
Basim Daniel

Alle vinderne er kontaktet direkte.
Tak til alle som deltog. Hold øje med vores online kanaler for nye spændende konkurrencer og events.

2014-02-04-vindere-af-2-konkurrencer-i-december-januar 2
 

10 Skoda Citigo, sælges med stor rabat!

skodacitygonyhed
 

Bil nr 500!

bil500
 
Hyundai-vinder960
 

Det nye STÆRKE hold hos Leif Nielsen Jensen A/S

LNJ-Bil-og-blist-s-70
 

Sammenarbejde med Næstveds helt nye biograf BioCity Næstved.

Leif Nielsen Jensen A/S har indgået et sammenarbejde med Næstveds helt nyebiograf BioCity Næstved.

Aftalen løber fra premieredagen for den nye biograf d. 29. marts 2012 og et år frem, og vil indebære at alle biografgæster dagligt vil kunne se reklamen.

 

Hvem er Næstveds mest passionerede mand eller kæreste?

konkurrence500x313Det spansk-tyske bilmærke Seat prøvekører op til Valentinsdag tirsdag d. 14. februar en konkurrence der går ud på at finde Næstved-områdets mest passionerede mand eller kæreste. Senere er det planen at konkurrencen skal breddes ud på landsplan.

Konkurrencen er udtænkt og udskrevet med baggrund i Seats etniske baggrund og for at fremhæve mærkets rendyrkede spanske passion for teknik, design og køreglæde. Passion er et meget vidt begreb og for at snævre begrebet lidt ind beskriver Seat en passioneret person, som en der uventet kommer med små betænksomme gaver, sjove og vilde overraskelser, laver romantiske middage, giver timelang massage, har fokus på at skabe specielle øjeblikke i hverdagen eller noget helt andet. Det ekstra, der gør, at han er en passioneret mand eller kæreste.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen for passionen. Det er den danske Seat-importør der står for konkurrencen og lokalt er det Seatforhandler Kristian Blangsted Petersen, Leif Nielsen Jensen A/S og Sjællandske Medier, der søger efter Næstved-områdets mest passionerede mand.

Hos Seat er vi konkurrencemennesker til fingerspidserne. Vi elsker sport og kan ikke sige nej til en udfordring. Siger Kristian Blagsted Petersen, som glæder sig over, at Næstved er udvalgt til at prøvekøre den landsdækkende konkurrence, så han håber på, at mange både vil deltage lokalt og senere også på landsplan. Vinderen får en romantisk middag med en ledsager på Restaurant Peperoncino Siciliano, Det Røde Pakhus i Næstved og har en værdi af ca. 1.000 kroner.

Seats landsdækkende konkurrence
konkurrence seat500x186Konkurrencen er som før nævnt optakt til Seats landsdækkende konkurrence og i tidens åd afholdes den på Facebook og her er det så Danmarks mest passionerede mand der skal findes og kåres. Konkurrencen på Facebook afvikles i samarbejde med magasinet Q. Deltagelse i den landsdækkende konkurrence kræver, at man er på Facebook.

Præmien er en romantisk tur for to til Barcelona med fly og romantisk hotel betalt. Værdi 15.000 kroner. Efter Valentins dag er overstået d. 14. februar kan man læse mere om konkurrencen på www.facebook.com/SEAT og www.facebook.com/MagasinetQ.


 

Leif Nielsen Jensen A/S starter det nye år med stærke jubilæumstilbud

ImageGen_2
Hyundai har bragt køreglæde til danskerne i 20 år, og det fejres med stærke tilbud i weekenden den7. - 8. januar, hvor Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved byder velkommen til åbent hus. F.eks. bliverprisen på Hyundai i10 nedsat med 5.000 kr., og det betyder, at i10 er billigere end nogensinde.Samtidig er Hyundai i20 blevet proppet med masser af lækkert ekstraudstyr til en samlet værdi af15.000 kr.

I 20 år har Hyundai leveret kvalitetsbiler til danskerne. Også i Næstved og omegn, hvor mange kunderhar fået øjnene op for Hyundai’s høje kvalitet, stærke totaløkonomi og gode køreegenskaber. Jubilæetbliver fejret med åbent hus i weekenden d. 7.-8. januar hos Leif Nielsen Jensen A/S iNæstved, og her kander gøres noget af et nytårskup.

Billigere end nogensinde
Den rummelig bybil Hyundai i10 er i anledningen af 20 års-jubilæet sat helt ned til den nærmest uhørte pris 79.995 kr.

Også på Hyundai i20 er der kæmpe besparelser at hente. Her tilbydes jubilæumsmodellen i20 ClassicPlus, som har samme udstyr som en Classic – plus aircondition, sædevarme, ratbetjent radio, varme ispejle samt højdejusterbart førersæde oveni. Alt ekstraudstyr for kun 5.000 kr. – men til en samlet værdiaf 15.000 kr.
ImageGen_3
”Der er kørt rigtig mange glade kunder hjem fra os i en ny Hyundai i10 eller i20, og det er ganskeforståeligt, for det er biler med gode køreegenskaber, stilrent design, masser af udstyr og en megetattraktiv totaløkonomi. Med i handskerummet følger markedets mest omfangsrige garantiordning i formaf Hyundai’s unikke ”5 års Triple Garanti”, der omfatter fem års garanti uden kilometerbegrænsning,fem års fuld vejhjælp og fem årlige sundhedstjek til 0 kr. På baggrund at dette er jeg overbevist om, at jubilæumskampagnen og de stærke tilbud nok skal få mange interesserede til at kigge forbi os påKøgevej 16,” fortæller Kristian Blangsted Petersen, salgschef fra Leif Nielsen Jensen A/S i Næstved.

Giv din bil et gratis sundhedstjek
Som en del af jubilæumskampagnen tilbyder Leif Nielsen Jensen A/S også et gratis sundhedstjek af dinbil uanset mærke i weekenden d. 7.-8. januar:

”Foruden jubilæumskampagnens gode tilbud på Hyundai i10 og i20 tilbyder vi også et sundhedstjek afdin bil, hvor vi gennemgår 20 vitale punkter på bilen. Naturligvis uden beregning og uanset mærke ogårgang,” siger værkfører Brian Madsen.

Tilbuddene på Hyundai i10 gælder til og med 31. marts 2012.

For yderligere kommentarer og spørgsmål: Kristian Blangsted Petersen, salgschef fra Leif NielsenJensen A/S i Næstved, tlf. 55723113.
 

Rekordsalg

LNJ-8-123v2
 

Vores kontakt info

  • Adresse: Køgevej 16, 4700
  • Tel: 55 72 31 13

Gratis bilvask

bilvask219x121
Når din bil skal på værksted hos os, så bliver din bil vasket og støvsuget indvendig!
Vi kan også hente og bringe din bil, så du slipper for besværet med aflevering og afhentning! Læs mere om værkstedet