hyunda2seatlogo

Leif Nielsen Jensen A/S - Om os

facade

Historie

Leif Nielsen Jensen A/S' historie starter helt tilbage i 1967 hvor firmaet blev grundlagt.
I denne forbindelse blev firmaet autoriseret FIAT forhandler, og forhandlingen af det italienske bilmærke forsatte frem til 2003, og derfor er der mange der den dag i dag forbinder Leif Nielsen Jensen A/S med FIAT Næstved.

Januar 2004 blev starten på forhandlingen af HYUNDAI og SEAT i Næstved og omegn, og vi har siden da oplevet stabil vækst og er i dag en af Sydsjællands største bilforhandlere med et årligt salg på over 1000 biler.
Vi er 25 topmotiverede medarbejdere der står klar til at give dig den bedst mulige service, og det er vores ønske at du som kunde altid skal føle dig velkommen.

leif 2

Profil

Hos Leif Nielsen Jensen A/S er du som kunde vores vigtigste resourse, og derfor står kundetilfredshed øverst på vores dagsorden. Vi arbejder målrettet på at du, som kunde, får en positiv oplevelse hos os - hver gang!
Som autoriseret forhandler af Hyundai og SEAT har vi altid vores store showroom fyldt med nye biler der står klar til at du kan prøvekøre dem.

Hvis du i stedet er på udkig efter en brugt bil er du også i de helt rigtige hænder. Vi har et af Sydsjællands største brugtvognslagre, og disse biler sælges til absolut konkurrencedygtige priser - generelt væsentlig under markedsprisen.

Uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil, står vores salgsteam klar til at rådgive dig om alt vedrørende dit bilkøb - alt fra hvilken bilmodel til hvilken finansiering og forsikring der vil være optimal.

Skal din bil på værksted kan du regne med autoriseret ekspertviden indenfor Hyundai og Seat. Udover at være autoriseret reparatør af disse mærker kan vi også udføre kvalitetsarbejde på alle andre bilmærker.

Vores målsætning er, at du hos os får du det autoriserede værksteds kvalitet og knowhow uden at skulle betale mere end du skal hos de frie uautoriserede værksteder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores bilhus.